Over ons

Over ons

Meer informatie
over Colorlife

Colorlife is ontstaan in 2012 met als hoofddoel het ontzorgen en bijstaan van gezinnen en bedrijven in hun renovatieproject in Leuven en omstreken. Wat begon met een focus op het schilderen en behangen van uw woning of handelsruimte, werd al snel uitgebreid met verschillende andere projecten, zoals binnenhuisschrijnwerk, traprenovaties of het plaatsen van spanplafonds.

Een transparante communicatie, uitstekende kwaliteit en een hoge afwerkingsgraad zorgen ervoor dat uw droomproject waarheid wordt!

Na jarenlange ervaring in de sector en diverse afgewerkte realisaties, is het duidelijk dat Colorlife niet alleen de ideale partner is voor uw schilder-en behangwerken, u kan ons met het volste vertrouwen contacteren voor uw binnenhuisrenovatie. Zo zijn we vandaag onder meer ook bezig met het plaatsen van badkamers, keukens en inbouwkasten. Daarnaast hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd van onderaannemers en bevriende vakmensen, die samen met ons, uw project tot in de puntjes verzorgen.

Plaatsing spanplafond met spotjes
Schilderwerken in de badkamer
Schilderwerken met een gewaagde kleurencombinatie
Accentmuur in behang
3 kleuren op relverfborstel
Colorlife Kwinten De Smedt

Colorlife

Want kwaliteit is onze prioriteit