Binnenhuisrenovatie met veel lichtinval

Binnenhuisrenovatie met veel lichtinval

Totale renovatie

Dit project omvat verschillende elementen waarbij je terecht kan bij Colorlife. Het betreft hier een renovatie waarbij enkele verschillende delen van het huis aan bod komen, zoals onder meer de keuken, living en de bovenverdieping. Deze werken werden door ons uitgevoerd in slechts een aantal weken.

We zijn van start gegaan met het weghalen van de keuken en het uitbreken van een binnenmuur. Op deze manier werd de ruimte volledig opengetrokken waardoor de lichtinval beter tot zijn recht komt, zo kan ook de living optimaal meegenieten van het daglicht.

Het tweede deel dat Colorlife in samenspraak met de klant heeft aangepakt is de traphal.

Het oude behang, dat bestond uit meerdere lagen, werd hier weggehaald. De verf- en lijmresten werden volledig verwijderd, de kleine oneffenheden in de muur werden opgevuld en alles werd nog eens perfect afgeschuurd. Zo was de muur klaar voor een nieuwe onder-en toplaag. De muur toont onmiddellijk zeer fris en straalt een modern interieur uit. De kleuren werden gekozen in samenspraak en op advies van Colorlife. We zorgen er hier voor dat de lichtrijke inval in de living en keuken ook terug te vinden is in de inkomhal en gang.

Op de bovenverdieping stond ons nog een volgende opdracht te wachten. De vloer bestond hier nog uit vinyl die dringend toe was aan vervanging. In samenspraak met de klant zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe laminaatvloer die prijs-kwaliteit aansloot bij hun noden en wensen. De vinyl werd volledig verwijderd en de laminaatvloer kwam in de plaats.

Het uiteindelijke resultaat kan u terugvinden in bovenstaande fotoreeks. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte aan te vragen, dan verwijs ik u graag door naar onze offertepagina.

Regio:

Heverlee

Datum:

April 2020