Totaalrenovatie met moderne look

Totaalrenovatie met moderne look

Totaalrenovatie

Dat Colorlife u kan verder helpen bij uw totaalrenovatie wist u ongetwijfeld al. Dit project is dan ook een schoolvoorbeeld van een totale ontzorging van de klant bij de verbouwing van zijn woning.

De totaalrenovatie begon met de volledige stripping van het huis. Alle vloeren werden weggehaald, de muren werden volledig kaal gezet en alle deuren en deurlijsten werden verwijderd.

Na het strippen van deze woning zijn we onmiddellijk van start gegaan met het vervangen van alle zichtbare leidingen. Dit moment is ideaal om deze te vervangen, zo voorkomt u problemen achteraf.

Hierna konden we beginnen met de opbouw van het project. De inkomhal werd opnieuw betegeld en de inbouwkasten, ook voorzien door Colorlife, werden geïnstalleerd.
Ook de trap werd aangepakt en kreeg een nieuwe “look and feel” door hem volledig opnieuw te schilderen, daarnaast kreeg hij ook een nieuwe trapbekleding.

De woonruimte kreeg een nieuwe parketvloer, de muren werden aangepakt en ook hier werd een inbouwkast gemonteerd. Deze gaat volledig mee op in de ruimte en bestrijkt een hele muur. Tevens werd deze inbouwkast volledig op maat gemaakt door Colorlife.
De originele deuren in deze woning kregen een opknapbeurt, op deze manier wordt het karakter van het huis behouden.

Ook op de bovenverdieping is er een nieuwe laminaatvloer geplaatst en werd de volledige verdieping voorzien van nieuwe plinten. De kleuren voor de muren werden ook hier in samenspraak met Colorlife gekozen.

Een fantastische totaalrenovatie waarbij wij gezorgd hebben voor een heleboel opfrissingswerken. Wat dit project zo leuk maakt is dat de klant geen enkele zorgen heeft gehad tijdens deze renovatie. Colorlife heeft dit project, samen met enkele partners, voor zijn rekening genomen.
Bent u ook van plan van start te gaan met uw verbouwingen? Zoekt u iemand die deze werken voor zijn rekening kan nemen? Vraag zeker je offerte aan via deze link.

Regio:

Herent

Datum:

Juni 2019